Betalingsmogelijkheden

Ideal

Wat is iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Zo werkt iDEAL

Nadat u zich – eenmalig - heeft aangemeld en ingelogd, plaatst u uw bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen door te klikken op het iDEAL-logo. Kies vervolgens uw bank, waar de betaalopdracht al voor u klaar staat. U doorloopt de stappen zoals u gewend bent bij internetbankieren bij uw eigen bank. U ontvangt een bevestiging dat uw betaling is afgeschreven en/of ziet dit terug op uw rekeningafschrift. Qbeat van Brameda wordt vervolgens geïnformeerd dat u uw bestelling heeft betaald en levert uw bestelling zo spoedig mogelijk.

Wat kost iDEAL

U kunt bij Qbeat van Brameda gratis met iDEAL betalen.

Bank

Uiteraard bent u niet verplicht te betalen middels I-Deal. U kunt ook betalen middels een overboeking. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de gegevens die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer, factuurnummer etc.). Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven zal de bestelling naar u verstuurd worden.